Werkzaam in de praktijk sinds 2005. Mijn Visie: Het houdings- en bewegingsapparaat van de mens zit zó ingenieus in elkaar, dat ik mij er ooit wel eens over verbaas dat er zo veel mensen zijn, die zonder lichamelijke klachten door het leven kunnen gaan.
Gelukkig zijn klachten vaak maar van tijdelijke aard. Dit betekent dat het lichaam in staat moet zijn om veel problemen zelf op te lossen. Soms heeft het lichaam, of de persoon in het lichaam, daarbij hulp nodig. Dan komt de fysiotherapeut om de hoek kijken. De fysiotherapeut zorgt ervoor dat de voorwaarden voor herstel zo optimaal mogelijk zijn, waardoor klachten weer kunnen herstellen.
Een klacht staat nooit op zich. Je hebt als therapeut altijd te maken met de persoon achter de klacht. Voor mij als therapeut is een goede samenwerking met patiënt daarom van wezenlijk belang. Ik kan als therapeut het beloop van de klacht beïnvloeden, maar uiteindelijk heb je zelf de meeste invloed op wat er in je lichaam gebeurt. Om deze invloed goed te gebruiken heb je natuurlijk wel enig inzicht nodig in je eigen klacht. Ik vind ook dat het de taak van een fysiotherapeut is om dit inzicht te vergroten. Werken aan herstel is veel makkelijker als je weet wat er aan de hand is en wat er aan moet gebeuren. Bovendien kun je met dit inzicht toekomstige klachten soms voorkomen.
Niet alleen aan samenwerking met patiënt, maar ook aan samenwerking met collega’s en andere disciplines in de zorg hecht ik veel waarde.
Fysiotherapie is een mooi vak, dat altijd in ontwikkeling is. Zo zal ik me als fysiotherapeut ook altijd blijven ontwikkelen… en zo hoort het ook vind ik!

Lidmaatschap

  • Opgenomen in het BIG-register
  • Opgenomen in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie

Opleidingen

2013 Master Manuele Therapie SOMT Amersfoort
2008 Orthopedische geneeskunde Cyriax NAOG Utrecht
2004 Fysiotherapie Hogeschool Fontys Eindhoven
Aanvullende cursussen
2018 Fascia FIT Rotterdam
2015 Veilig en gericht mobiliseren en manipuleren van de Cervicale wervelkolom Maas en Meer
2014 Werkveldtraining Beoordeling BVP Hogeschool Arnhem-Nijmegen
2008 Geprotocoleerd revalideren volgens de Rehaboom binnen het amateur- en Profvoetbal
2006 Medical Taping Concept
2004 Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie

« 1 van 5 »