Jody van Kessel

Werkzaam in de praktijk sinds 2012. De reden dat ik voor het vak Fysiotherapie heb gekozen is dat ik het erg leuk vind om met mensen te werken. Samen werken aan herstel, ieder persoon is anders waardoor het continu een uitdaging is en blijft.

Lees meer

Maartje Verheul- van der Heijden

Werkzaam in de praktijk sinds 2007. Mijn Visie: Ben ik de behandelend fysiotherapeute dan tref je een enthousiaste meid aan met een positieve instelling die in iedere patiënt een uitdaging probeert te zien.

Lees meer

Margot Wissing

Werkzaam in de praktijk sinds 1989. Is de vaste enthousiaste allrounder. Is sinds enkele jaren zeer kundig en succesvol fysiotherapeutische behandelingen gaan uitvoeren volgens de Methode Spierkettingen Busquet. Tevens geeft zij fysiotherapie behandelingen middels Mobilizing Awareness ®.

Lees meer

Remi van Geenen

Werkzaam in de praktijk sinds 2012. Ik heb gekozen voor het vak fysiotherapie omdat ik op deze manier mensen direct kan helpen en ondersteunen als zij lichamelijke ongemakken hebben. Hen terugbrengen naar hun oude of gewenste niveau is uitdagend en bij elke patiënt weer anders. Ikzelf ben erg fanatiek en sportief en dit zal ik ook zoveel mogelijk uitdragen tijdens de behandelingen.

Lees meer

Marianka van Hemert

Werkzaam in de praktijk sinds oktober 2015.
Ik heb gekozen voor het vak fysiotherapie, omdat ik het zo leuk vind om samen te werken met mensen en het menselijk lichaam mij interesseert.

Lees meer

Diana Stachorski

Mag ik me even voorstellen. Ik ben Diana en sinds 01-04-2013 werkzaam bij deze praktijk. Op de maandagen bezet ik de balie en vul ik ‘het team’ aan.

Lees meer

Erika Warnar

Ik ben werkzaam sinds november 2015 als receptioniste/telefoniste in de praktijk. Interesse in de gezondheidszorg heb ik altijd gehad en heb dan ook verschillende jaren in een algemeen ziekenhuis en een psychiatrisch ziekenhuis mogen werken.

Lees meer